Doe Mee!

Doe mee met het inamsterdam World Interiors Event!

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je krijgt regelmatige updates

Social Media
Sluit je aan op onze Facebook of LinkedIn pagina en discussieer mee, bekijk beeldmateriaal op onze You-Tube of Flicr pagina

Participeer
Doe actief mee en help ons het World Interiors Event 2013 te organiseren. Meldt je aan via het contact formulier.
Wordt actief als mede-organisator, en breng je eigen project in. We zijn altijd op zoek naar organisaties die kunnen bijdragen aan het World Interiors Event.
 
afriend.inamsterdam
Het inamsterdam World Interiors Event verwacht dat een groot aantal buitenlandse professionals Nederland zal bezoeken. Die gasten willen we niet alleen een interessant programma bieden, maar vooral laten ervaren wat nu die specifiek Hollandse aanpak is, wat wij belangrijk vinden, wat wij zouden bekijken als we korte tijd in Nederland zijn.
Het afriend.inamsterdam programma biedt een eenvoudige manier om dat te entameren; buitenlandse gasten kunnen straks via onze website aangeven hier een biertje of een kop koffie te willen drinken met een Nederlandse collega. Tijdens die ongedwongen ontmoeting worden informeel ervaringen en ideeën voor een geslaagd verblijf uitgewisseld. Meer kan, maar hoeft niet. 
Nederlandse collega’s worden via de beroepsverenigingen aangespoord deel te nemen. Matching komt tot stand op basis van (professionele) belangstelling, taal en beschikbaarheid. Verder dan het uitwisselen van email adressen gaat onze bemoeienis niet; gast en gastheer regelen samen een ontmoeting, gastvrijheid doet de rest...