World Interiors Meeting 2013

 
Ga naar de spreciale website
www.meeting.inamsterdam.org
 
De World Interiors Meeting 2013 wordt wereldwijd het belangrijkste en meest spraakmakende interieurcongres in 2013 waar alle belangrijke stakeholders samenkomen in een meerdaags congres met een ‘summit format’. Het congres brengt deelnemers uit ca. 45 landen samen. Het congres bestaat uit een aantal key-note sprekers en een groot aantal parallelle sessies en seminars. Daarnaast zijn er randprogramma’s, zoals culturele activiteiten, exposities, rondleidingen en dergelijke, en zijn er presentaties van opleidingen en industrie.
 

Het congres zal aandacht besteden aan alle actuele onderwerpen met betrekking tot het interieur, van erfgoed en hergebruik tot trends en toekomst. Ontmoetingsplek, kennismarkt, platform voor discussie en debat voor alle interieur professionals. Maar er zal ook over de grenzen van de discipline heengekeken worden; interieurarchitectuur bestaat immers bij de gratie van een maatschappelijke, culturele en economische context. Kritische vragen zullen niet uit de weg gegaan worden.
De op zich al inspirerende omgeving van de Beurs van Berlage zal bovendien voor alle congresgangers het exclusieve domein zijn van de World Interiors Salon (zie hieronder), die het centrale ontmoetingsplein voor het congres zal zijn.
 
Download de voorlopige congres brochure met sprekerslijst en congres thema's (10-10-2012, engels)
 
Organisatie: Stichting inamsterdam World Interiors Meeting
Plaats: Beurs van Berlage (onder voorbehoud)
Periode: 4 - 7 september 2013 (onder voorbehoud)
 
Terug naar Meetings overzicht