Buitenlands bezoek

21 oktober 2012 - BNI en het World Interiors Event ontvangen deze week in samenwerking met DutchDFA enkele belangrijke buitenlandse gasten. Het betreft onder meer de voorzitters van de Indian Institute of Interior Design en de Asian Pacific Association of Designers, en enkele journalisten van vooraanstaande Indiase en Chinese interieur tijdschriften. Doel van deze inkomende missie is het versterken van de banden tussen de Nederlandse, Indiase en Chinese organisaties en ontwerpers, het uitdragen van de Nederlandse interieurarchitectuur en het promoten van het World Interiors Event volgend jaar.
Deze week bezoeken zij de Dutch Design Week, en bezoeken we enkele Nederlandse bureaus en recent gerealiseerde projecten.
Donderdag 25 oktober om 16:00 uur is er op het BNI-bureau een bijeenkomst waar het BNI-bestuur en het World Interiors Event presentaties zullen geven, en waar ook de gasten hun respectievelijke organisaties zullen presenteren. BNI leden zijn van harte welkom op deze bijeenkomst.