december 2010

International Student Workshop "Tactual Senses"

Internationale workshop waarin 400 jaar grachtengordel door middel van 400 'one minute movies' over de tactiele kwaliteiten van leven, werken en verblijven in een grachtenhuis vanuit een architectonisch perspectief worden verbeeldt. Geen standaard opname van de realiteit, maar bijvoorbeeld een beeld van een detail, een schaduw, een versleten trappenhuis, een gerenoveerde vloer, een fout gerestaureerd kozijn, het echte grachtengroen; kortom een visueel verhaal dat het verhaal van 400 jaar grachtenhuizen in 400 minuten verteld.
 
 

World Interiors Meeting 2013

 
Ga naar de spreciale website
www.meeting.inamsterdam.org
 
De World Interiors Meeting 2013 wordt wereldwijd het belangrijkste en meest spraakmakende interieurcongres in 2013 waar alle belangrijke stakeholders samenkomen in een meerdaags congres met een ‘summit format’. Het congres brengt deelnemers uit ca. 45 landen samen. Het congres bestaat uit een aantal key-note sprekers en een groot aantal parallelle sessies en seminars. Daarnaast zijn er randprogramma’s, zoals culturele activiteiten, exposities, rondleidingen en dergelijke, en zijn er presentaties van opleidingen en industrie.
 

AMS 3.0 Amsterdamse interieurs in je broekzak

AMS 3.0 is een App voor de smartphone, waarmee het interieur van gebouwen en het verhaal daarachter zichtbaar kan worden gemaakt.