juni 2010

Workshop

Dit is een voorlopig overzicht van mogelijke workshops. In de komende maanden zal het programma verder worden ingevuld.
 

Congressen, Lezingen, Seminars

Dit is een voorlopig overzicht van congressen, lezingen en seminars in het kader van het inamsterdam World Interiors Event 2013. Het programma wordt de komende tijd verder ingevuld.

Evenementen

 
Dit is een voorlopig overzicht van evenementen die in 2013 zullen plaatsvinden. Het programma zal de komende tijd verder ontwikkeld worden.
 

Mayor of Amsterdam addresses IFI Assembly

Mayor of Amsterdam Dr. Job Cohen addressed the General Assembly of the International Federation of Interior Architects/Designers IFI on November 8th, 2009 in Dubai, to support the Dutch bid to host the XXVI IFI Congress and GA in 2013 and celebrate IFI's 50th anniversary in Amsterdam.

inamsterdam World Interiors Event

2013 zal in het teken staan van het interieur; er wordt een breed programma opgezet dat het historisch, cultureel, artistiek en economisch belang van de interieurarchitectuur belicht.Onder de titel inamsterdam World Interiors Event 2013 en met als thema ‘Past, Present and Future of Interiors’. In dat kader worden bestaande en nieuwe initiatieven op interieurgebied onder een paraplu gebracht, gericht op zowel professionals als het grote publiek. Van maart tot en met november 2013 zullen er exposities, beurzen, evenementen, projecten, congressen, lezingen, seminars presentaties en nog veel meer rond het thema interieur plaatsvinden. Waar mogelijk zal worden aangesloten bij reeds bestaande evenementen. Ook andere Nederlandse steden zullen betrokken worden bij de interieurmanifestatie.